Cruciale rol voor WOZ-waarde bij compensatie waardevermindering door aardbevingen

Minister Wiebes heeft vorig jaar naar aanleiding van een rapport van de commissie Hammersteijn de regeling gepresenteerd inzake de compensatie voor de waardevermindering door aardbevingen. De adviezen uit dit rapport zijn bijna volledig door de Minister overgenomen en dit jaar aan de tweede kamer gepresenteerd. De tweede kamer heeft recent behoudens een enkele opmerking het advies goedgekeurd en opdracht gegeven aan de kwartiermaker van het nieuw op te richten Instituuut Mijnbouwschade Groningen (IMG) om de regeling in 2020 uit te gaan voeren. In de regeling krijgen woningbezitters in een door de commissie Hammerstein aangewezen postcode gebied waar een percentage van de WOZ-waarde van 2020 aangeboden voor de opgetreden waardevermindering door aardbevingen. Het is daarbij vanzefsprekend van groot belang dat de WOZ-waarde correct en niet te laag is vastgesteld door de gemeente. De WOZ-waarde uit 2020 zal vervolgens vermenigvuldigd worden met een door de commissie Hammerstein vastgesteld percentage per postcode gebied. Dit percentage is in het rapport van de commissie Hammerstein vastgesteld op basis van de imagoschade als het gevolg van aardbevingen en een percentage dat wordt vastgesteld aan de hand van het aantal aardbevingen per postcodegebied.

Laat daarom uw WOZ-waarde door ons controleren voor een eerlijke en optimale compensatie van de waardevermindering.

Gratis hulp bij bepalen van correcte WOZ-waarde

Maak gebruik van gratis hulp bij het verkrijgen van de juiste WOZ-waarde. Het kan u duizenden euro's opleveren.

Bezwaarwozwaarde.nl zal op deskundige wijze uw WOZ-waarde op de juistheid controleren. Is er bijvoorbeeld op de juiste wijze rekening gehouden met aanwezige of herstelde aardbevingsschade?  U kunt er hierbij vanuit gaan dat uw WOZ-waarde uiteindelijk op de juiste wijze wordt vastgesteld en u maximaal profiteert van de waardecompensatie regeling van Minister Wiebes. Een juridische procedure bij de Rechtbank zullen wij om uw doel te bereiken niet schuwen.

Bewaarwozwaarde.nl helpt u om bezwaar te maken tegen de WOZ-waarde. Een juiste WOZ-waarde is de grondslag voor de compensatie van de waardevermindering van uw woning als gevolg van aardbevingsschade. Op basis van een correcte WOZ-waarde en niet te lage WOZ-waarde kunt u vervolgens aanspraak maken op de compensatie voor de waardevermindering van uw woning. Zo bent u verzekerd van een eerlijke en optimale waardecompensatie.

Het indienen van het bezwaar, de benodigde taxatie en de ondersteuning in de bezwaarfase; al deze werkzaamheden zijn kosteloos voor u wanneer Bezwaarwozwaarde.nl namens u een bezwaar indient. Als erkend adviseur en WOZ-taxateur kunnen we namens u aanspraak maken op een gemeentelijke procesvergoeding zodat er voor u geen kosten zijn.

 

Waarom kiezen voor Bezwaar WOZ-waarde?

  • Gediplomeerde en gecertificeerde WOZ-taxateurs
  • Gratis dienstverlening
  • Al meer dan 10 jaar actief
  • Inmiddels tienduizenden tevreden clienten succesvol geholpen
  • Belastingbesparing van honderden euro's mogelijk
  • Succespercentage van meer dan 80%
  • Meeste ervaring met waardevermindering door aardbevingen
  • Onafhankelijke en deskundige hulp bij waardecompensatie
  • Controleren voorstel Instituut Mijnbouwschade Groningen inzake de compensatie voor waardevermindering door aardbevingen

Doe nu de gratis waardescan!

Stuur ons een e-mail
Volg ons op facebook
Volg ons op twitter
Bekijk de bedrijfsfilm
Bekijk de instructievideo Bekijk ons in de media
Betrokken partijen Steunpunt bevingschade Vlok Consultancy Bezwaar WOZ-waarde
Even voorstellen
johnschokker

Bezwaarwozwaarde.nl is een initiatief van NVM-makelaar John Schokker van Makelaardij Schokker in Hoogkerk. Deze online dienstverlening is bedoeld voor inwoners van de gemeente Groningen die hun WOZ-waarde willen verlagen...Lees meer >>

Bekijk video
video
Hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? In onze instructievideo leggen wij u stapsgewijs uit hoe u het formulier dient in te vullen.
Contact
Bezwaar WOZ-waarde B.V.
postbus 2324
9704 CH Groningen