WOZ-waarde in het bevingsgebied als grondslag voor compensatie waardevermindering

Een onjuiste WOZ-waarde in het aardbevingsgebied kan grote (financiële) gevolgen hebben. Minister Wiebes heeft de nieuwe waardecompensatie regeling bekend gemaakt. In deze nieuwe regeling krijgen woningbezitters een vergoeding van de waardedaling van hun huis. Deze vergoeding bedraagt een percentage van de WOZ-waarde in postcode gebieden waar aardbevingen voorkomen. Het is dus van belang dat uw WOZ-waarde correct en niet te laag is.

TWIJFEL NIET EN MAAK GRATIS GEBRUIK VAN ONZE  (PLAATSELIJKE) KENNIS, DESKUNDIGHEID EN ERVARING. HET GAAT OM  UW VERMOGEN!

Bezwaar maken, zo werkt het

  1. vul de WOZ-waardebeoordeling in en klik op beoordeel mijn WOZ-waarde
  2. U ontvangt via uw email een link van ons om uw account te activeren. Door op de link te klikken activeert u uw account. Nadat u uw account hebt geactiveerd zullen wij de  waardescan uitvoeren.
  3. U ontvangt van ons via uw email de uitslag van de waardescan. In het geval wij van mening zijn dat het zinvol is om bezwaar in te dienen, is deze email vergezeld van een opdrachtbevestiging en een machtiging als bijlagen. Is de WOZ-waarde correct dan treft u die bijlagen niet aan.
  4. retourneer de ontvangen opdrachtbevestiging en de machtiging per email en sluit de gemeentelijke beschikking bij.

Wij maken dan namens u bezwaar bij de gemeente en gaan na overleg met u eventueel in (hoger) beroep. Als gezegd: tot aan de toekenning van het bezwaar betaalt u helemaal niets.

WOZ-waardebeoordeling:
Stuur ons een e-mail
Volg ons op facebook
Volg ons op twitter
Bekijk de bedrijfsfilm
Bekijk de instructievideo Bekijk ons in de media
Betrokken partijen Steunpunt bevingschade Vlok Consultancy Bezwaar WOZ-waarde
Even voorstellen
johnschokker

Bezwaarwozwaarde.nl is een initiatief van NVM-makelaar John Schokker van Makelaardij Schokker in Hoogkerk. Deze online dienstverlening is bedoeld voor inwoners van de gemeente Groningen die hun WOZ-waarde willen verlagen...Lees meer >>

Bekijk video
video
Hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? In onze instructievideo leggen wij u stapsgewijs uit hoe u het formulier dient in te vullen.
Contact
Bezwaar WOZ-waarde B.V.
postbus 2324
9704 CH Groningen