WOZ-waarde tegenwoordig van invloed op uw huurprijs

Hoeveel huur u maximaal betaalt? Dat hangt vanaf 1 oktober 2015 voor een groot deel af van de WOZ-waarde van uw huurwoning. Een goede reden om kritisch te kijken naar de WOZ-waarde die uw gemeente heeft vastgesteld.

In welke periode kan ik bezwaar maken via bezwaarwozwaarde.nl

Als u de WOZ-waarde van uw (huur)woning te hoog vindt, kunt u bezwaar aantekenen. U heeft hier 6 weken de tijd voor nadat u de beschikking heeft ontvangen. Bezwaarwozwaarde.nl dient uiterlijk 1 week voor het verstrijken van de wettelijke termijn van 6 weken in het bezit te zijn van de noodzakelijke door u ondertekende formulieren.

Uw besparing kan oplopen tot tientallen euro’s per maand

Een lagere WOZ-waarde kan u zo flink voordeel opleveren. Uw besparing kan oplopen tot tientallen euro’s per maand. Dit is met name het geval bij verouderde of kwalitatief mindere sociale huurwoningen in oudere woonwijken. Maar ook voor andere huurwoningen kan WOZ-bezwaar financieel interessant zijn.

Gratis hulp bij bezwaar tegen een te hoge WOZ-waarde

Bezwaar maken tegen een te hoge WOZ-waarde is eenvoudig. Bezwaarwozwaarde.nl neemt u namelijk alle rompslomp uit handen. Dat kost u per saldo helemaal niets. U krijgt namelijk van de gemeente een vergoeding voor de kosten van een bezwaarprocedure.

Doe vandaag nog de gratis waardescan

De eerste stap naar een lagere WOZ-waarde is een gratis waardescan. Vul uw gegevens in. Dan schatten onze WOZ-specialisten in of een bezwaar tegen de WOZ-waarde van uw huurwoning kansrijk is.

Stuur ons een e-mail
Volg ons op facebook
Volg ons op twitter
Bekijk de bedrijfsfilm
Bekijk de instructievideo Bekijk ons in de media
Betrokken partijen Steunpunt bevingschade Vlok Consultancy Bezwaar WOZ-waarde
Even voorstellen
johnschokker

Bezwaarwozwaarde.nl is een initiatief van NVM-makelaar John Schokker van Makelaardij Schokker in Hoogkerk. Deze online dienstverlening is bedoeld voor inwoners van de gemeente Groningen die hun WOZ-waarde willen verlagen...Lees meer >>

Bekijk video
video
Hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? In onze instructievideo leggen wij u stapsgewijs uit hoe u het formulier dient in te vullen.
Contact
Bezwaar WOZ-waarde B.V.
postbus 2324
9704 CH Groningen