John Schokker, niet alleen gecertificeerd WOZ-taxateur

Bezwaarwozwaarde.nl is een samenwerking tussen een aantal deskundige- en ervaren bedrijven in Groningen inzake de waardering van de WOZ-waarde. Deze online dienstverlening is bedoeld voor inwoners van de gemeente Groningen en Drenthe die het niet eens zijn met hun WOZ-waarde.

Een belangrijke taak vervult de taxateur. John Schokker is initiatiefnemer van bezwaarwozwaarde.nl en staat als NVM-makelaar/taxateur en als WOZ-taxateur zowel ingeschreven in het register VastgoedCert als mede het NRVT-register. Beide kwaliteitsregisters voor taxateurs bewaken de kwaliteit van het taxeren. Behalve over de juiste deskundigheid en vakbekwaamheid beschikt hij over ruim 15 jaar ervaring op de lokale huizenmarkt. Een belangrijke pre om uw huis naar waarde te kunnen schatten.

Stuur ons een e-mail
Volg ons op facebook
Volg ons op twitter
Bekijk de bedrijfsfilm
Bekijk de instructievideo Bekijk ons in de media
Betrokken partijen Steunpunt bevingschade Vlok Consultancy Bezwaar WOZ-waarde
Even voorstellen
johnschokker

Bezwaarwozwaarde.nl is een initiatief van NVM-makelaar John Schokker van Makelaardij Schokker in Hoogkerk. Deze online dienstverlening is bedoeld voor inwoners van de gemeente Groningen die hun WOZ-waarde willen verlagen...Lees meer >>

Bekijk video
video
Hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? In onze instructievideo leggen wij u stapsgewijs uit hoe u het formulier dient in te vullen.
Contact
Bezwaar WOZ-waarde B.V.
postbus 2324
9704 CH Groningen