Succesvol bezwaar maken

Een te hoge WOZ-waarde kan u als huiseigenaar veel geld kosten. Gelukkig kunt u onnodige belasting voorkomen. Hoe? Door bezwaar te maken tegen de waarde die de gemeente Groningen heeft vastgesteld en zo te proberen uw WOZ-waarde te verlagen. De kans op een succesvol bezwaar tegen de WOZ-waarde is behoorlijk groot. In de afgelopen jaren werd landelijk bijna de helft van de klachten en bezwaren tegen de WOZ-waarde toegekend.

WOZ-waardescan

Bezwaar maken tegen de WOZ-waarde gaat heel makkelijk. Vul om te beginnen de waardescan op deze website in. Wij laten u dan weten of uw WOZ-waarde klopt. Als u dat wilt, helpen wij u daarna bij het opstellen en indienen van uw WOZ-bezwaar. U krijgt dan een account en wachtwoord zodat u via deze website de ontwikkelingen rond uw WOZ-bezwaar kunt volgen. Dat kost u helemaal niets.

Inloggen op Mijn Bezwaar

Heeft u al een account aangemaakt? Dan kunt u hieronder inloggen om de status van uw bezwaar online te volgen.

Enquête aardbevingsschade
Stuur ons een e-mail
Volg ons op facebook
Volg ons op twitter
Bekijk de bedrijfsfilm
Bekijk de instructievideo Bekijk ons in de media
Betrokken partijen John Schokker makelaardij Steunpunt bevingschade Vlok Consultancy Bezwaar WOZ-waarde
Even voorstellen
johnschokker

Bezwaarwozwaarde.nl is een initiatief van NVM-makelaar John Schokker van Makelaardij John Schokker in Hoogkerk. Deze online dienstverlening is bedoeld voor inwoners van de gemeente Groningen die hun WOZ-waarde willen verlagen...Lees meer >>

Bekijk video
video
Hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? In onze instructievideo leggen wij u stapsgewijs uit hoe u het formulier dient in te vullen.
Contact Pand
Bezwaar WOZ-waarde B.V.
postbus 2324
9704 CH Groningen

Hoendiep 212
9745 ED Groningen
050-8200670