Succesvol bezwaar maken

Een te hoge WOZ-waarde kan u als huiseigenaar veel geld kosten. Gelukkig kunt u onnodige belasting voorkomen. Hoe? Door bezwaar te maken tegen de waarde die de gemeente Groningen heeft vastgesteld en zo te proberen uw WOZ-waarde te verlagen. De kans op een succesvol bezwaar tegen de WOZ-waarde is behoorlijk groot. In de afgelopen jaren werd landelijk bijna de helft van de klachten en bezwaren tegen de WOZ-waarde toegekend.

WOZ-waardescan

Bezwaar maken tegen de WOZ-waarde gaat heel makkelijk. Vul om te beginnen de waardescan op deze website in. Wij laten u dan weten of uw WOZ-waarde klopt. Als u dat wilt, helpen wij u daarna bij het opstellen en indienen van uw WOZ-bezwaar. U krijgt dan een account en wachtwoord zodat u via deze website de ontwikkelingen rond uw WOZ-bezwaar kunt volgen. Dat kost u helemaal niets.

Inloggen op Mijn Bezwaar

Heeft u al een account aangemaakt? Dan kunt u hieronder inloggen om de status van uw bezwaar online te volgen.

Stuur ons een e-mail
Volg ons op facebook
Volg ons op twitter
Bekijk de bedrijfsfilm
Bekijk de instructievideo Bekijk ons in de media
Betrokken partijen Steunpunt bevingschade Vlok Consultancy Bezwaar WOZ-waarde
Even voorstellen
johnschokker

Bezwaarwozwaarde.nl is een initiatief van NVM-makelaar John Schokker van Makelaardij Schokker in Hoogkerk. Deze online dienstverlening is bedoeld voor inwoners van de gemeente Groningen die hun WOZ-waarde willen verlagen...Lees meer >>

Bekijk video
video
Hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? In onze instructievideo leggen wij u stapsgewijs uit hoe u het formulier dient in te vullen.
Contact
Bezwaar WOZ-waarde B.V.
postbus 2324
9704 CH Groningen